23 July 2010

forum alam sekitar

bila sentuh tentang universiti ni, semua orang akan rase kagum dan excited teramat sangat. Sebab dalam mind set dia orang yang budak-budak u ni semua nya hebat-hebat berlaka, tapi...

hari ni aku berkesempatan tengok pertandingan Forum Alam Sekitar, kat UPSI. Pertandingan nie terbuka untuk mana-mana ipta atau sekolah nak masuk, tapi kebanyakkan yang masuk budak sekolah la..
aku datang lambat sikit, terlepas satu kumpulan buat forum, jadi aku pon tengok kumpulan yang kedua, dari UKM.. Emm pengerusi majlis die ok, suare pon sedap, cume ahli panel je yang x ok sangat. then ada lagi satu group ni mewakili jabatan Biologi, UPSi..susah nak cakap macam mane, sebab nampak sangat x profesional, macam baru semalam belatih, adoi ai..
lepas tu ada kump dari sekolah SMK SULTAN ALAM SYAH, emm bagi aku die orang ok, suara mc die pon ok, sedap, cume mc die nampak x konfident je, yang ahli panel sume ok,dan yang paling ok panel 2, nampak natural..hehe
kemudian kump dari sekolah SMK PUTRAJAYA PRESINT 1,(kot,tak pasti nama sekolah ape) sekolah nie memang bagus, tabik sama sekolah nie, memang best forum die, tahniah la buat mc die, suara memang best,sempoi,natural, ahli panel pon semua bagus, lebih bagus dari kumpulan-kumpulan yang mewakili ipta..hakikatnya, aku hope la die orang nie menang, sebab memang layak pon..tapi aku tak tengok sampai habis, sebab xsempat..sedih..tapi banyak la yang aku belajar ari SMK Putrajaya tu, thanks so much ya,
ingat nak post gamba, tapi tak boleh masuk plak..adoi ai..nanti ada masa aku post..selamat berforum!! salam perawacana...

1 comment:

Anonymous said...

love to read this, smk putrajaya presint 9(1)

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...