24 November 2011

deaktif facebook

saya mengambil tindakan untuk berhenti melayari laman muka buku buat sementara waktu. Bukan disebabkan konflik dengan sahabat atau siapa, cuma merasakan diri ini terlalu leka dengan mukabuku. Banyak masa aku habiskan untuk muka buku. Sampaikan masa yang Tuhan berikan kepada aku, tak dapat aku nilai dan nikmatinya sebaik mungkin.



insyaallah sampai satu masa, aku kembali bermukabuku balik. Buat masa ni, terlalu banyak tugasan yang lebih memerlukan masa aku untuk bersama. Jika sudah aku temui kelapangan masa, maka akan aku tampil dengan status terbaru. 

maka sementara ketiadaan aku dimukabuku, aku akan gunakan medium blog untuk bercerita. Twitter aku juga akan beroperasi seperti biasa (cikguazamaziz).



Moga Tuhan menabahkan aku untuk hadapinya....

1 comment:

El said...

betul cikgu, facebook ni setan kedua. haha. nak study pun tergnggu.


p/s:kucing tu comel gile.

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...