25 June 2011

hilang sudah mood nak menulis....

entah la,
tetiba rasa hilang mood nak menulis dalam blog,
tak tahu kenapa,
mungkin hilang seri kot.





Banyak idea nak dicurahkan,
mungkin kekangan masa agaknya,
tapi aku selalu free!!!





Aku perlukan sesuatu sebagai pemangkin,
agak-agak ape yer??
cuba bagi aku satu alasan yang munasabah untuk aku terus bersemangat,
menghias carutan aku di blog jiwa saya ni...

4 comments:

lavender rose putih said...
This comment has been removed by the author.
Miss Fatihah Yazib said...

eeeemmmm....rugi la. kadang2 nk menulis pn kena ade feel bru idea yg nk dsampaikan tu smpai kt pbace. tp law nk ikutkan feel/mood sgt pn xleh jgk. nanti 1 keje pn x jadi. "tepuk dada tnye iman"

Ahmad Fikrul Hakim B. Shahruddin said...

mengapakah di kau wahai shbt???

chekgu Azam Aziz said...

entah. tak mengapa, usah khuatir, selagi minda masih berbisa, selagi nyawa di pangkal jasad, selagi kudrat, diizinkan Tuhan, selagi itu aku akan terus menulis..insyaallah..

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...