07 June 2012

kesalahan dalam solat


Salam buat semua. Kali ni aku nak kongsi satu fail yang aku jumpa dalam facebook. Ada seorang sahabat ni dia kongsi, maka, aku pun nak kongsi jugak la. Tentang kesalahan-kesalahan dalam solat. Memang bagus benda ni, membetulkan solat yang kita buat setiap hari. 

Moga bermanfaat untuk anda pelajari dan amalkan, insyaallah berguna untuk anda yang beragama islam. Kita selalu beramal tanpa ilmu. Ilmu tanpa amal ibarat pohon yang tidak berbuah, dan amal tanpa ilmu itu binasa. 


ini contoh-contoh apa yang terkandung dalam file tu;













jadi kalau anda nak download, atau nak baca, sila klik kat bawah yer, selamat beramal !!

No comments:

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...