10 May 2011

kemalangan ngeri di BAHAU!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
“Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

------------------------------------------------------------------------------------------------
-

Inilah insiden or eksiden yang berlaku kat jalan Mahsan-Bahau semalam.. sangat mengerikan bila aku baca paper hari ni, gambar mangsa-mangsa yang berlumuran darah, dan kulitnya tergesek di jalan..aduhh.....

..........


Kemalangan ni memang agak dekat la dengan rumah aku, sebab jalan tu adalah jalan utama nak ke pekan Bahau.. Bagi aku jalan tu memang bahaya, yela turun bukit kan, lepas tu bawah tu terus ada trafik light, ada lintasan keretapi lagi.. bayangkan kalau tetiba tak ade break?? mesti la meluncur laju macam eksiden yang berlaku semalam..

hasil pembacaan aku, lori tu hilang kawalan, sebab tu dia rempuh kenderaan kat depan yang tengah berhenti tunggu lampu hijau.. yang paling sadisnya ada sorang budak Kolej Komuniti Jempol yang maut dalam nahas tu..  Al-fatihah buat mangsa-mangsa nahas..







lagi gambar-gambar nahas...

beginilah rupanya setelah dirempuh...



hancur..


*sumber metro, Utusan  
*lagi gambar ketika nahas klik sini


*bila agaknya Malaysia nak sepi dengan tragedi nahas jalan raya??




--------------------------------------------------------------------------------------------------
ANDA BOLEH RESPON (KOMENTAR) GUNAKAN FACEBOOK ATAU AKAUN GMAIL DI BAHAGIAN BAWAH, TERIMA KASIH SAHABAT
--------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comment:

nadeafu chan said...

MasyaAllah..ngerinya

ShareThis

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...