27 May 2011

contest kenangan cuti sekolah!!!

Selamat bercuti aku nak ucapkan kepada semua budak-budak sekolah, termasuk la cikgu2 yang juga mula bercuti hari ini. Moga cuti yang ada di manfaat kan dengan baik yer..


sila copy gambar contest ni yer..


baiklah, ini merupakan contest yang aku nak buat khas untuk korang semua. Sesiapa saje boleh join contest nie. Mudah je contest nie, harap korang join la yer, caranya...



1-  Korang kena la follow blog  chekgu azam aziz ni dulu yer,

2-  Copy gambar contest tu, dan link kan kepada blog chekgu yer,

3- Tuliskan entry berkenaan dengan kenangan korang waktu cuti sekolah, tak kiralah kenangan tu dah 20 tahun lepas ke, asalkan itu adalah kenangan yang akan korang ingat sepanjang hayat, maka cerita lah

4- Sila tag kan 4 orang kawan-kawan anda yer

5- Lepas siap, sila tinggalkan link entry korang  kat kat bahagian komen.

6- siap dah!!,tunggu pengumuman pemenang!!




senang je kan, so ape hadiah nye??



Tempat Pertama =  Topup RM50 + Hadiah Istimewa
Tempat Kedua = Topup RM30 + Hadiah Istimewa
Tempat saguhati x 2 = Topup RM10



Itu je hadiah yang mampu chekgu bagi, yang hadiah istimewa tu, hehe adalah rahsia.. jauh tau chekgu beli, oversea tau!!


kriteria pemenang?? Entry yang chekgu rasa paling menarik, dan seronok bila chekgu baca, maka dia lah pemenang!! (hint...chekgu suka yang lawak..hehe)


tarikh tutup dia ialah  13 Jun 2011..  chekgu bagi masa lama tau, harap korang jangan sia-sia kan contest nie!!


join, jangan tak join ya!!!!




*contest pertama aku.

5 comments:

FiraHasan said...

kelasss kau azam. oke nak cari ilham skrg !

FiraHasan said...

http://musfirahhasan.blogspot.com/2011/05/pita-video.html

Nah cikgu ! :)

AiShAzDaMiNe ^^! said...

join2 :)
http://sayang-kamo.blogspot.com/2011/05/contest-kenangan-cuti-sekolah.html

Munira Muhiyddin said...

Salam tuan penganjur,
saya join contest ni

http://moonohbulan.blogspot.com/2011/06/kenangan-lalu-mengusik-jiwa.html

VIEW K. TQ :D

dayahremlee said...

http://dayahremlee.blogspot.com/2011/06/kenangan-cuti-sekolah.html

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...