05 May 2011

rindu nak berblogging...

salam buat kawan-kawan..rasa dah banyak hari aku tak update blog aku ni kan..rasa rindu yang amat sangat nak berblogging..huhu

aku tak dapat nak update sebab agak sibuk sikit lepas final hari tu.. Kan aku ada cakap yang aku join baktisiswa kat Felda Lawin Utara, kat Grik,Perak..bermula dari 1 Mei sampai lah ke 4 Mei.. memang penat, tetapi bagi aku amat berbaloi dengan pengorbanan(berkorban la sangat...)

Banyak pengalaman baru yang aku dapat, nanti aku akan cerita satu persatu fasal baktisiswa ni yer, banyak gamba yang aku nak share kat korang semua. Lagi satu, kali ni aku dapat kawan baru, dari persada UPSI sendiri, dari UIA, dan juga dari UMP.. terima kasih banyak-banyak..

aku tak dapat nak cerita banyak la kawan-kawan..sebab aku banyak keje nak buat nie, sebenarnya aku baru je sampai umah semalam jam 4 petang..dan skrg ni jam 10 pagi..aku nak basuh baju yang aku guna sepanjang baktisiswa tu..petang ni kami sekeluarga nak balik johor, batu pahat..lebih detail..kat Parit Raja. hehehe kakak sepupu aku kawin..

lepas aku balik dari johor, aku akan cerita dan share gambar-gambar best masa baktisiswa..

baktisiswa perdana...



apa cerita nie??? nantikan ye kawan-kawan


Sangat penat..tapi inilah hidup kan...banyak benda yang sukar perlu kita hadapi untuk kita nikmati kemanisan hidup anugerah Tuhan buat kita..


*saba ye kawan-kawan..nantikan sambungan seterusnya..(ala-ala drama la pulak..)



No comments:

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...