26 December 2011

ceroboh rumah untuk berkhalwat


ALOR GAJAH: Seorang wanita yang juga isteri orang ditemui dalam keadaan mengaibkan apabila berpelukan dalam telanjang bulat dengan teman lelakinya dalam bilik di sebuah rumah Kampung Baru Lendu, Alor Gajah, pagi kelmarin.

Lebih memalukan apabila kejadian kira-kira jam 8.15 pagi itu disedari pemilik rumah berkenaan, Sutini Hamzah, 61, bersama anak lelakinya, Ainol Adnan, 38, yang datang ke rumah itu selepas dimaklumkan jiran mengenai tindakan sepasang kekasih tidak dikenali menginap di rumah mereka tanpa kebenaran.

Ainol ketika ditemui berkata, sebaik dia dan ibunya tiba di rumah itu, mereka mendapati pintu pagar depan, tingkap dan pintu utama rumah terbuka luas seperti sudah lama ditinggalkan.

Katanya, dia memberi salam sebanyak tiga kali, namun tidak bersahut sebelum masuk ke dalam rumah yang mempunyai empat bilik itu untuk melakukan pemeriksaan, namun mendapati tiada sebarang kesan rumah itu diceroboh.

“Bagaimanapun, apabila saya dan ibu masuk ke bilik terakhir, kami terkejut apabila terserempak sepasang kekasih bertelanjang bulat dalam keadaan berpelukan nyenyak tidur seperti orang kepenatan 

“Gelagat mereka sedang berpelukan intim di atas katil amat mengaibkan, malah mereka tidak sedar kehadiran kami,” katanya
-Harian Metro-


*haish..apa nak jadi la. Dah la buat salah, ditempat yang salah. Inilah yang dinamakan kesalahan berganda. Bagi si perempuan tu, dah la bini orang, kesalahan tiga kali ganda !! moga kita ambil iktibar, jangan lakukan seperti ini. Anda ada akal, fikir buruk dan baiknya. Jangan rosakkan akhlak dan iman anda demi keseronokan dunia yang sementara. Impikanlah nikmat sorga Tuhan..

No comments:

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...