23 April 2011

budak-budak punya hal..

Mentang-mentang la korang exam paper selang seminggu. Banyak masa terluang dan terbuang tak tentu hala kan.. 
Inilah kisah aku kali ni. Kisah yang terjadi kat umah aku. Masing-masing macam boring je nak tunggu paper seterusnya. Sampai ada yang gila(masuk air..)

Alkisahnya, yang kat dalam bilik, berkampung main game counter strike, duk macam berperang dah bila aku masuk bilik tu, masing-masing sibuk fokus dengan perjuangan mereka..haish... tak caye???
cer tengok nieh....
...
...
...
...
...
...
...
...
...
....
hangpa tengok la bebudak nieh!!!



khusyuk wan!!!



udin lagi gigih,(muke relax je..)



tengok fikrul!! siap pakai kain pelikat lagi tuhh!!! cayalah!!!







adan pon ada tau!! (haram betol!!!....tagline adan..kiki)


inilah kisah kawan-kawan yang hampir menggilakan diri mereka,
sampai kan ada yang stress, cube tengok bawah ni!!



fuhhhhhh!!!!!!!!!!!!!



tu yang dalam bilik, yang kat luar plak nie....
meh tengok...


..
..
..
..
.
..
..
..
.
.
.
.
.
.
.
tangkap leleh tengok movie kat luar siottt!!!!!!!!!!!! 
hahahahha
ting dan zakir, dok menatap lappynye...(perasan tak ada air mata mengalir...)



korang agak die orang tengok citer ape??

inilah ragam kawan-kawan aku...
korang dah tengok kawan-kawan aku, so agak-agak la, ape lak yang aku buat ek????

heheheh
....
..
..
..
..
..
..
..
.
 STUDY SIOTTTTT!!!

khusyuk tu study!!!



fokus!! cayalah cikgu !!!



korang jangan jeles lak!!



ape yang aku study tuhhh??



*segala cerita dalam kisah ini adalah benar, tiada yang lain melainkan benar-benar belaka

8 comments:

heminoptera said...

terbaik...!!!

Cik Mus said...

err, study amik gambar sendiri ke ? kihkih
suruhlah org lain amikkan ;)

Laksamana Khaerul Azree said...

buwek!!! muntah terus aku tengok.. hahaha

DS Mazdasa said...

weh.. ni kes nk cakap ang study org len x study ar?? kah3!!!

weeda said...

haha ye la dia sorang je stady. ececeh

dayahremlee said...

berguling gelak tgk gambar ko azam... hahahahaha..

seyez koya gler.. hahahahahahaha..


bgus btul entrie nie,, hilang tension aku haha..

ain j said...

wah...aktiviti yg akan dikenang kelak!kalau paper straight 4hari, mau tak tido dibuatnya. ni selang seminggu, boleh tak tido main game n layan cte.haha

Anonymous said...

x bleh blah..
eh..cm knl jer cadr adan..
cadr time matrix dlu..

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...