19 April 2011

magic kat google homepage!!!

Kali ni aku nak share fasal magic yang ade kat google homepage. Tapi sebenarnye bende nie trick jer. Aku pon dapat dari kawan aku yang share kat mukabuku, so same-same  la kita tengok dan cube yer...



antara magic nye macam gambar kat bawah nie...
...
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..
..

*yang nie memang anoying!!




 *yang bawah nie plak, page tu akan semakin membesar!!




*yang bawah ni perkataan kat page tu akan jatuh, sebab tak ade graviti..hehe





 *yang ni pulak perkataan akan menari-nari..wahhhh





*yang ni pulak, siap ade game packman tuhh!! bleh main skali, best3!!





 *yang nie tulisan jadi pelangi, cantik...





*yang ni pulak perkataan akan berpusing menyerupai bumi/globe yang bergerak, dia akn ikut cursor..



cara nak buat magic ni senang jer:

1. Korang copy mana-mana kata kunci kat bawah nie,


-Google sphere

-Google gravity
-Google reverse/mirror
-Epic Google
-Rainbow google
-Google loco
-Annoying Google
-Google pacman

*pilih satu je tau kata kunci,

2. Lepas tu korang paste kat google search tu. yang homepage tau,

3.Then korang klik "Im Feeling Lucky"

4.Ha!!! tengok lah apa yang akan jadi..hehehe




inilah magic yang aku nak kongsi,hehe korang mesti cuba dan try!! seronok tengok weyhh!!! 

lagi trick DAN magic yang menarik, klik SINI








4 comments:

Kathy Rospin said...

suke2 dpt main pacman..hohoho

chekgu azam aziz said...

haha, kathy, kat umah nie bebudak dah gile dan sakan main packman tuhh, hahaha

Gen2Merah said...

wahh, menarik sungguh.. (",)

Anonymous said...

Informative article, totally what I wanted to find.

Also visit my site ... penis advantage scam

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...