07 August 2011

7 Ramadhan : Angry Bird

mungkin ini kegilaan aku sekarang,
bermain permainan "Angry Bird",










entah macam mana,
kegilaan ini timbul,
tapi jangan prasangka, 
masih ada batas lagi ya.


Aku sangat geram dengan "babi-babi" berwarna hijau tu,
bertambah sakit hati bila digelakkan oleh mereka-babi.


geram dengan yang hijau ni!!






bertambah seronok bila dengar gelak tawa burung-burung comel tu.
hehehehehehehehehe


Aku main game ni mudah je,
cuma add on je dalam google chrome,
senang dan mudah,
takda talian internet pun boleh main.


moga kita tak terjerumus dengan permainan dunia yang leka,
permainan yang menyeronokan sehingga membuta tuli kan akal kita.

2 comments:

DS Mazdasa said...

sama la kita azam.... addicted trok

man said...

ooo,mcm behnya dgr..

lain-lain cerita jiwa saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...